Віртуальні виставки

вівторок, 28 лютого 2017 р.


ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ - 85 РОКІВ!

         Нашій рідній Одещині виповнилось 85 років. Одеська область — найбільша за територією область України, розташована на південному заході. Одеська область утворена 27 лютого 1932 року. Особливістю національного складу населення -  є її багатонаціональність, за даними Всеукраїнського перепису населення на території області проживали представники 133 національностей і народностей. Одещина – невід’ємна частина  нашої рідної України.
           В районній дитячій бібліотеці 27 лютого відбулося свято «З днем народження, рідна Одещина!». На захід були запрошені учні Великомихайлівського НВК гімназії – 2- А класу (кл.керівник Щербула Л.В.) та учні 5 -Б¸класу ( кл.керівник Дубровіна Н.А.). Ведучі заходу бібліотекарі Неверська В.В. та Кейзі М.І. звернули увагу дітей, що любов до Батьківщини починається з любові до свого рідного краю, до батьківського дому. Лише той може осягнути своїм розумом красу, велич і могутність Батьківщини, хто збагнув тепло рідного краю.
       Бібліотекарі ознайомили присутніх з книжковою виставкою «Письменники рідного краю». Діти декламували вірші про Одещину та нашу Великомихайлівщину. В ході заходу були прослухані пісні «Діти України» та «Україна - це ти». Цікавою та пізнавальною для дітей була вікторина про Одеську область, в якій вони прийняли активну участь.
 














 

Немає коментарів:

Дописати коментар