Віртуальні виставки

пʼятницю, 16 вересня 2022 р.

 


МАНДРІВНИЙ ФІЛОСОФ.

                                            Життя наше - це подорож,

                                            а дружня бесіда - це візок,

                                            що полегшує мандрівникові дорогу.

                                                                            Г. Сковорода.

      3 грудня 2022 року виповнюється 300 років з дня народження  великого сина українського народу, мислителя, філософа, письменника, педагога Григорія Савича Сковороди. Він відомий як одна із найбільш важливих і впливових особистостей, які формували нашу історію. А його філософія справила величезний вплив на людей в усьому світі. Вчення Григорія Сковороди – справжнє джерело знань і життєвої мудрості. Він вмів насолоджуватися кожною миттю життя.

       Великомихайлівська бібліотека-філія для дітей презентує виставку однієї книги «Сковорода від А до Я» , автор цієї книги  Леонід Ушкалов. Кожна сторінка книги – це окрема ілюстрована історія із життя Сковороди, якій відповідає певна літера алфавіту. Нерідко вона доповнена нотками доброго гумору й елементами сучасного життя. Завдяки тому, що життєпис не подається у вигляді класичної біографії із купою дат та імен, запам’ятовується інформація  легко та дає повноцінне уявлення про період, у якому він жив та працював.

       Шановні читачі,  прочитавши цю книгу, ви дізнаєтесь про його мандри, філософські ідеї, життєві принципи та поневіряння. А також  зможете поглибити свої знання із географії, природознавства, літератури, історії тощо.

       Завітайте до нашої книгозбірні – для ознайомлення з цікавою та пізнавальною книгою.










Немає коментарів:

Дописати коментар