Віртуальні виставки

вівторок, 20 серпня 2024 р.

 

НОВІ КНИГИ.

Шановні читачі! Продовжуємо знайомити Вас з книгами, які поповнили фонд бібліотеки.

До Вашої уваги – дві книги Джеромі Стронґ «Ракета на чотирьох лапах» та «Гармидер у школі». На Вас чекають захопливі історії про Ракету (або Стрілку), жваву і рішучу собаку, та її пригоди з господарями Тревором і Тіною. У ній головні герої стикаються з різноманітними пригодами, разом із врятуванням Ракети від виправного табору та розслідуванням справи викрадачів домашніх улюбленців. Ця книга пропонує читачам багато захопливих пригод, смішних моментів і цінних уроків про дружбу, відданість та важливість допомоги один одному в труднощах. Вона також нагадує, що навіть у найнесподіваніших ситуаціях можна знайти рішення, якщо ти маєш справжніх друзів поруч.

Головна героїня книги «Гармидер у школі» - вчителька міс Гармидер,  справжня героїня шкільного життя. Її пригоди викликають сміх і вражають своєю непередбачуваністю. Мабуть ніхто зі школярів не відмовився від такої вчительки! Бо з нею уроки перетворюються на саме задоволення, веселощі,гру,розважання, одним словом – суцільний гармидер!

Ці книги будуть цікавими для дітей та підлітків, особливо тих, хто цінує казкові та фантастичні історії з веселими та неочікуваними пригодами.

Запрошуємо в нашу бібліотеку!



Немає коментарів:

Дописати коментар