Віртуальні виставки

пʼятниця, 21 квітня 2023 р.

 

ЗЕМЛЯ - НАШ СПІЛЬНИЙ ДІМ.

22 квітня – Всесвітній день Землі. Цей день став загальнолюдським символічним святом любові і турботи за наш спільний дім. Яким буде довкілля залежить від людини та її ставлення до природи. Посадіть квіти, дерево, приберіть сміття … і захоплюйтесь красою рідного краю!

До цієї дати провідний бібліотекар Великомихайлівської бібліотеки –філії для дітей Пинтя В.Г. разом з вчителем Стефанюк Н.В. для учнів 1-го класу Великомихайлівського ліцею провели екологічну годину «ЗЕМЛЯ - НАШ СПІЛЬНИЙ ДІМ». Захід спрямований на те, щоб діти мали уявлення про стан навколишнього середовища, з дитинства вчилися звертати увагу на екологічні проблеми, не були байдужими до природи, розуміли й берегли її, були відповідальними за свої вчинки, допомагали дорослим очистити від сміття прилеглу територію свого будинку та висадити хоча б одно деревце, або квіти.  Діти прийняли активну участь у вікторині «Наша планета Земля», відгадували загадки та розфарбували розмальовки.

Пам’ятайте, що Земля – це неоціненний дар, подарований нам природою, це – наш спільний дім, тож берегти її – наш священний обов’язок!






Немає коментарів:

Дописати коментар