Віртуальні виставки

понеділок, 4 березня 2013 р.


Профорієнтаційна екскурсія до районного спортивно-технічного клубу
Учасники заходу учні  9-х класів
В рамках реалізації програми «Бібліоміст», колективом Великомихайлівської районної дитячої бібліотеки спільно з Великомихайлівським районним центром зайнятості  днями було  організовано і проведено профорієнтаційну екскурсію учнів 9 – А класу  (кл. керівник Вакарова О.С.) та 9 – Б класу (кл. керівник Головацька О.С.)    Великомихайлівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст..- гімназії» до Великомихайлівського районного спортивно-технічного клубу   ТСО України «Автошкола».  Під час екскурсії директор РСТК  Кавунов В.А. розповів учням про послуги які надає автошкола,  про те, як проходять курси (теоретичні та практичні заняття),  ознайомив з категоріями, які є  в посвідчені водія   та як можна їх одержати  в даному закладі.

 

 
  
 
 
Також бесіду з учнями провів вчитель – теоретик  Колесніков М.К.,  він  пояснив дітям як потрібно правильно осягати правила  дорожнього руху,    і наголовив, що "професія водія не менш складна і відповіданьна, ніж інші професії". Адже водій повинен відмінно знати не тільки теорію своєї роботи, але й бути чудовим практиком.
 
 

 
 
 Друга частина екскурсії була практичною: директор автошколи Кавунов В.А. провів консультацію з стрільби з пневмотичних гвинтівок, учасники екскурсії  з великим бажанням скористувалися можливісттю проявити своє вміння та здібності з стрільби. А інструктор з водіння Нікіфоряк С.Г. надав моживість учням проявити свої вміння з водіння автомобіля.
 
 
 
 
                                                                                                                            
 
























































































 

Немає коментарів:

Дописати коментар