Віртуальні виставки

пʼятницю, 17 березня 2017 р.


Бібліотечний урок
          «Бібліотека – будинок, де живуть книги»
                                    (екскурсія до бібліотеки)

        Нещодавно до районної дитячої бібліотеки завітали  на бібліотечний урок « Бібліотека – будинок, де живуть книги учні 1-Б класу ( класний керівник Балакан Р.Ю.)  Великомихайлівського НВК – гімназії.
         Бібліотекар Неверська В.В  радо зустріла своїх найменших читачів та розпочала  цікаву екскурсію  з   ознайомлення з бібліотекою, звернула увагу дітей що, коли книга стоїть на поличці, вона мовчить, і не знаємо, які секрети вона приховує, які мудрі думки приберігає для нас. Але якщо та чи інша книга зустрічає свого читача — стається диво; книга починає говорити! Вона повідомляє про те, що написано в ній, показує нам гарні малюнки із зображенням своїх героїв і кличе за собою в захоплюючі мандри.
         Діти прийняли активну участь  у  казковій  вікторині «В гостях у казки» та відгадували загадки..  Бібліотекар ознайомила дітей з  книжковими  виставками « Книга – міст у світ знань» та « «Чарівними стежками казок».
        Щоб діти знали та завжди пам’ятали як користуватися книгою бібліотекар подарувала  класу  пам’ятку « Як треба себе поводити з книгою» та запросила відвідувати бібліотеку та читати книги.








Немає коментарів:

Дописати коментар