Віртуальні виставки

вівторок, 28 березня 2017 р.


Посвята в читачі
«Завітай у царство книжкове, зустрічай товариство казкове»
Книги порівнюються з ріками, які напувають планету мудрістю. Книги - вікно у світ. Вони як мудрі і вірні друзі знайомлять пас із навколишнім світом, розповідають про минуле нашої країни, ведуть нас у майбутнє.
         Є вираз: «Скажи мені з ким   ти дружиш і я скажу тобі, хто ти». З таким же правом можна сказати: «Скажи мені, що ти читаєш, і я скажу тобі, хто ти». Людина, яка любить і вміє читати , має  розумник, добрих в вірних друзів. Друзі ці - книги!
         Нещодавно в районній  дитячій  бібліотеці відбулася   посвята в читачі «Завітай у царство книжкове, зустрічай товариство казкове»  учнів  1-х класів. Бібліотекар  Неверська  В.В.  провела  для дітей  екскурсію по бібліотеці , ознайомила  з  зі значенням слів « бібліотека» , «бібліотекар», «читальна зала», провела огляд книг книжкової виставки  «Книга – мудрий старий друг, книга знає все навкруг» .
      У гості до малят завітала добра Королева  Бібліотеки.  Вона розповіла  про важливість читання,ознайомила  з правилами  бережливого ставлення до книг. Цікавою для дітей  була казкова вікторина де вони показали свої  знання з прочитаних  казок. Першокласники дали  урочисту обіцянку Королеві бібліотеки , що вони будуть гарними читачами дитячої бібліотеки.
 





        

Немає коментарів:

Дописати коментар