Віртуальні виставки

четвер, 23 грудня 2021 р.

 1 грудня, в рамках регіонального проєкту Музею української книги, у Великомихайлівській бібліотеці - філії для дітей КЗ «Публічна бібліотека Великомихайлівської селищної ради» пройшов захід «КНИЖКОВА СВЯТИНЯ - ДІТЯМ». Захід провела експертка музею,фахівець історії Олена Іванівна Чебан. Діти дізналися багато нового та цікавого про українську книжкову спадщину , про першодрукаря Івана Федорова, а також із великим задоволенням спробували себе в якості друкарів на ручному верстаті - аналогу автентичного друкарського верстату Івана Федорова. Використовуючи дерев'яні кліше ручної роботи, вони власноруч надрукували собі на згадку сторінку «Острозької Біблії» та образ святого Апостола Луки.

На заході були присутні учні 4 -А та 4 -Б класів Великомихайлівського опорного ЗЗСО І-ІІІ ст. зі своїми вчителями Крамаренко Наталією Анатоліївною та Бахнєвою Наталією Володимирівною.
Приємною несподіванкою став подарунок бібліотеці альбома Вікентія Кугеля «Погляд фотографа», в якому він показав Одесу з 1913 по 1957 роки.
Щиро дякуємо працівникам Музею української книги за такий цікавий, пізнавальний захід.
465
Охоплено людей
69
Взаємодія
Ви та ще 8
Поширили: 3
Подобається
Коментувати
Поширити

Немає коментарів:

Дописати коментар