Віртуальні виставки

четвер, 2 листопада 2023 р.

 

НОВІ КНИГИ.

Шановні читачі! Великомихайлівська бібліотека-філія для дітей продовжує знайомити Вас з новими книгами. Багато наших читачів полюбляє читати комікси. До Вашої уваги - цікаві книги з коміксами,які поповнили нашу книгозбірню:

 Ран Юліта «Пес Патрон і Шкарпетковий Монстр». У фантастичному коміксі казковий пес Патрон зі своїми друзями  рятує Землю від здоровенного Шкарпеткового монстра, який прилетів з далекої галактики. Неймовірні та небезпечні пригоди захоплюють з першої сторінки.

 Сімпсон Дана «Фібі та єдинорозя». Комікс про дружбу  дівчинки та єдиноріжки на ім’я Меріголд Розкішні ніздрі. Чарівні події тісно переплітаються з буденними проблемами школярки,яка відчайдушно бажає визнання однокласників,шукає порозуміння з батьками, не хоче ходити на уроки фортепіано… До чого призведе ця  дивна дружба дізнаєтесь з книжки.

Перро Гійом Космічний поштар. Книги 1,2,3. Боб обожнює свою щоденну роботу. Він – космічний поштар. Так саме космічний, а не комічний. І для нього ця посада дуже важлива! Він сідає на борт свого космічного корабля і розносить посилки усією галактикою. Принаймні, тою частину галактики, яку він знає. Але згодом така звична рутина летить шкереберть. Комікс захопить дітей, що люблять фантазувати про майбутнє та про всілякі космічні дивацтва.. А актуальна нині космічна тема, необтяжлива кількість тексту, шикарні малюнки та гумор допоможуть у цьому.

Завітайте в нашу бібліотеку - цікаві комікси чекають на Вас!




Немає коментарів:

Дописати коментар