Віртуальні виставки

пʼятниця, 31 березня 2023 р.

 #Тиждень_дитячого_читання

1 КВІТНЯ- МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ПТАХІВ
Міжнародний день птахів проходить щороку в рамках програми ЮНЕСКО «Людина і біосфера» і не випадково його відзначають саме в квітні. 1 квітня 1906 року була підписана Міжнародна конвенція з охорони птахів. День птахів – це не лише річниця Конвенції, а й час повернення пернатих з вирію.
Бібліотекар Великомихайлівської бібліотеки-філії для дітей Пинтя В. Г. разом з вчителем Балакан Р. Ю. провели природознавчу годину «Пташиний дивосвіт» для учнів 3-А класу Великомихайлівського опорного ліцею.
Діти прийняли активну участь у вікторині «Цікавинки про птахів», ознайомилися з цікавими енциклопедіями, подивилися відео-перегляд, з задоволенням відповідали на питання.
Птахи приваблюють нашу увагу своїм мелодійним співом, красивим забарвленням, граційним польотом, цікавою поведінкою.
Птахи не тільки прикрашають ліси, поля, луки, парки, сквери. Вони являються справжніми помічниками і друзями людини. Знищуючи велику кількість шкідників сільського і лісового господарства, вони зберігають для людей врожаї садів, полів, городів.
Птахи мають велике значення в природі і житті людини. Вони є нашими найкращими друзями, з ними людина стає кращою, благороднішою, добрішою.






Немає коментарів:

Дописати коментар