Віртуальні виставки

пʼятниця, 31 березня 2023 р.

 #Тиждень_дитячого_читання

Щороку наприкінці березня в Україні проводиться найбільше книжкове свято Всеукраїнський тиждень дитячого читання. У цьому році в нашій бібліотеці він проходить під гаслом «Нація, яка читає – непереможна!».
У рамках Тижня дитячого читання у Великомихайлівській бібліотеці-філії для дітей для читачів презентовано казковий стенд «Чарівний світ казок» та книжкові виставки «Мої улюблені герої казок» та «Слався, величайся, українська книга серед дітвори!».
У нашій бібліотеці є багато книг від Українського інституту книги, які були отримані за Програмою поповнення бібліотечних фондів. Це сучасні українські видання для дітей різних вікових категорій. Протягом тижня діти з задоволенням знайомилися з книгами книжкових виставок, робили фото з улюбленими книгами, брали активну участь у вікторині «Чарівний світ казки». Діти завжди мають можливість відпочити та подивитися цікаві мультфільми «З книжкової сторінки на екран».
Бібліотекарем Великомихайлівської бібліотеки-філії для дітей Пинтею В. Г. з учнями 3-Б класу (вчитель Лисаковська Л.Д.) Великомихайлівського опорного ліцею був проведений бібліотечний урок «Книги, які знають все», діти ознайомилися з цікавими енциклопедіями, які є в бібліотеці. Не оминули увагою також енциклопедії про птахів - так як 1 квітня – Міжнародний день птахів. Діти прийняли активну участь у вікторині «Цікавинки про птахів» та відгадували загадки.
Цікаві книги чекають своїх читачів у нашій книгозбірні!
















Немає коментарів:

Дописати коментар