Віртуальні виставки

вівторок, 6 лютого 2024 р.

 

#ДеньБезпечногоІнтернету

Сьогодні ми не уявляємо свого життя без інтернету. Однак мережа кишить різними небезпеками та постає особливо ризиковою для молодшого покоління. Сучасні інтернет-загрози для дітей наразі детально описані зокрема і в різноманітних книжках, які мають на меті допомогти їм та їхнім батькам розпізнавати такі ризики та пояснити, як чинити в певних ситуаціях.

Книга Іри Бови «Хаппі та її суперсила».

Книга про безпеку дітей в Інтернеті авторства Іри Бови «Хаппі та її суперсила» — це захоплива казкова розповідь про черепашку Хаппі та її «суперсилу», яка допомагає їй розпізнавати й уникати різноманітних інтернет-загроз. Книжка в ігровій формі доступно пояснює найменшим, як потрібно користуватися мережею Інтернет, які в ній існують небезпеки, як чинити, коли з тобою намагаються спілкуватися незнайомці або коли хтось вимагає від тебе того, чого ти не хочеш. До того ж книжка вчить уміти відмовлятися від неприємних пропозицій та довіряти насамперед батькам.

«Хаппі та її суперсила» також знадобиться дорослим, які піклуються про безпеку своїх дітей. Їм ця книжка пояснить, як говорити з малечею про мережу Інтернет, як донести про те, чому загрози — це загрози, та як потрібно встановлювати довірливі стосунки зі своїми дітьми, аби уникнути неприємних ситуацій.

Книжка містить багато яскравих тематичних ілюстрацій, а сам текст написаний досить великим шрифтом, тому ця пізнавальна історія підійде навіть для діток, які тільки розвивають навички читання.

Якщо Ви ще не читали цю книжку, то запрошуємо до нашої бібліотеки!





Немає коментарів:

Дописати коментар