Віртуальні виставки

четвер, 17 травня 2018 р.


15 ТРАВНЯ –МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СІМ’Ї.
            Як із струмочка починається ріка, так і життя починається з родини. Наша дорога у життя, у великий світ починається з домівки, з материнського серця, від батьківського порогу. Сім’я, родина,– це єдині поняття. Людина до глибокої старості пов’язана з тією сім’єю, з якої вона вийшла, і все життя пов’язана із землею, де вона народилася і зросла. Куди б не закинула її доля, вона завжди подумки із своїм корінням.
         До Міжнародного дня сім’ї в районній дитячій бібліотеці відбулося родинне свято «Тільки родина, як зірка єдина», на яке були запрошені учні 2- го класу. Говорили на святі про важливі речі. Про батька - господаря дому, який є прикладом у всьому для дітей, про матусю берегиню домашнього вогнища,найдобрішу найріднішу, людину у світі,про бабусю - невтомну трудівницю, руки якої ніколи не знають спочинку, про дідуся порадника й наставника для кожного з нас. Для дітей та батьків бібліотекар провела цікаву вікторину «Чи знаєте ви пісеньки?» та загадали загадки  про сім’ю .
         До свята найактивніші читачі бібліотеки підготували та декламували вірші та заспівали пісню про матусю. Усіх присутніх на святі бібліотекар познайомила з інформаційним стендом «Успішна родина щаслива родина» та  книжковою виставкою «Без сім´ї – немає щастя на землі».
       Насамкінець бібліотекар щиро подякувала всім, хто завітав того дня до них на гостину. Побажала любові від батьків, поваги від дітей, а щастя і здоров'я від Бога. І найголовніше побажання – завжди пам’ятати про тих, хто дав нам життя. 





Немає коментарів:

Дописати коментар