Віртуальні виставки

пʼятницю, 20 травня 2016 р.


15 травня –Міжнародний день сім’ї

         «З родини йде життя людини» – говорить народна мудрість. І це справді так. Як із струмочка починається ріка, так і життя починається з родини. Наша дорога у життя, у великий світ починається з домівки, з материнського серця, від батьківського порогу. Сім’я, родина,– це єдині поняття. Людина до глибокої старості пов’язана з тією сім’єю, з якої вона вийшла, і все життя пов’язана із землею, де вона народилася і зросла. Куди б не закинула її доля, вона завжди подумки із своїм корінням.
          До Міжнародного дня сім’ї в районній дитячій бібліотеці відбулося родинне свято «Не згасне вогнище родинне в людських запалених серцях» на яке були запрошені учні 1- го класу. Говорили на святі про важливі речі. Про батька - господаря дому, який є прикладом у всьому для дітей, про матусю берегиню домашнього вогнища,найдобрішу найріднішу, людину у світі,про бабусю - невтомну трудівницю, руки якої ніколи не знають спочинку, про дідуся порадника й наставника для кожного з нас. Для дітей та батьків бібліотекар провів цікаву вікторину «Чи знаєте ви пісеньки?».
         До свята найактивніші читачі бібліотеки підготували та декламували вірші.Усіх присутніх на святі бібліотекар познайомив з інформаційним стендом «Сім’я – святиня духу людського» та тематичною поличкою «Для всієї родини…».
       Насамкінець бібліотекар щиро подякував всім, хто завітав того дня до них на гостину. Побажав любові від батьків, поваги від дітей, а щастя і здоров'я від Бога. І найголовніше побажання – завжди пам’ятати про тих, хто дав нам життя.












 

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар