Віртуальні виставки

понеділок, 15 лютого 2016 р.


Година мужності «Афган – біль наших душ»


         В районній дитячій бібліотеці ,у відділі 5-9 класів, відбулося засідання клубу «Подвиг» з учнями 7 –А класу Великомихайлівського НВК, яке було приурочене 27-ій річниці виведення військ з Афганістану та було проведено годину мужності «Афган- біль наших душ».
         15 лютого 1989 року для багатьох став днем, коли скінчився рахунок втратам наших солдатів, службовців. Важкий, сумний підсумок. Багато матерів і батьків не дочекалися своїх синів, котрі не сказали -- «Мамо, я живий...».
         Афганська війна тривала майже 10 років - це вдвічі довше ніж Друга світова війна. Вона буде довго тривожити серця тих, хто був безпосереднім учасником і хто втратив у війні своїх близьких. Війна назавжди залишиться в пам’яті нащадків.
          Хвилиною мовчання члени клубу «Подвиг» вшанували всіх тих,  хто  не повернувся з афганської війни. В їх числі є імена наших земляків: Сергій Улітка, Павло Китаєв, Олександр Заторський, Анатолій Крикунов.
         Активні учасники заходу підготували вірші афганської тематики. До уваги всіх був представлений відео-перегляд «Прийшов наказ». Бібліотекар відділу ознайомила з інформаційним стендом «Афганістан: Подвиг. Трагедія. Пам’ять.» та книжковою виставкою «Афганістан: сторінки далекої війни.»
 
 
 
 




 












 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар