Віртуальні виставки

четвер, 25 лютого 2016 р.


Вечір літературного портрету

«Довго щирими сими словами до людей промовлятиму я»


                                                Як я умру, на світі запалає
                                                Покинутий вогонь моїх пісень,
                                                І стримуваний пломінь засіяє,
                                                Вночі запалений, горітиме удень.
         Вогонь пісень Лесі Українки палає уже 145 років. Це незгасимий вогонь таланту, справжнього, від Бога. Донька Прометея,як назвали її люди, несла їм вогонь своїх поезій,цю іскру Божу, за життя і несе зараз, устами нашими, її потомків.
         Творчість Лесі Українки настільки багатогранна й плідна, що іноді навіть не віриться, що здійснитися вона могла пером жінки. У спадок майбутнім поколінням поетеса передала велику мудрість справжньої любові до України, яку вона пронесла через усе своє життя.
         В районній дитячій бібліотеці до 145 – річчя з дня народження Лесі Українки пройшов вечір літературного портрету «Довго щирими сими словами до людей промовлятиму я». Ведучі заходу ознайомили присутніх з життєвим та творчим шляхом видатної письменниці. Читачі бібліотеки взяли активну участь у вікторині присвяченій творам великої поетеси   та прочитали вірші, які вони підготували до заходу.
         Користувачі бібліотеки були ознайомлені з книжковими  виставками: «Співоча душа України» та «Берегиня – українського народу».
 







 

  

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар